Després de Lone Star

 
 

Un cop deixada la carretera, Pere entra al món de la publicitat, on és dedica a composar jingles, entre els que destaquen un que definirà un producte: FONT VELLA.

 

A més monta una productora d’imatge i so en la que es realitzen videos i spots per televisió i paral•lelament imparteix classes de Producció Musical al CEV durant un grapat d’anys.

 

portada concierto teatro infanta beatrizPer iniciativa de Jordi Gené, fill d’en Pere i autor i conductor de la pagina web oficial de Lone Star, es remasteritza aquell concert que va donar el grup al Teatro Beatriz de Madrid al 1968. Un document històric registrat al seu moment en una cinta magnetofònica oblidada durant anys. Així al 2010, el memorable concert veu la llum en forma de vinil i CD.

 

Tot i que actualment, LONE STAR és un grup de culte, Pere Gené, decepcionat, amb la sensació d’haver estat utilitzat i fart del que rodeja l’aspecte comercial de la música al nostre país, no pensa reprendre aquest projecte.

 

Però mai li deixen d’arribar els cants de sirena dels fans que li demanen que torni a la palestra, pel que , ja sense pressions, decideix encetar una nova aventura musical en solitari amb totes las cançons que ha anat composant al llarg dels anys.

 

pere gene en la actualidadportada boomerangAl 2013 entra en contacte amb músics de la talla de Kitflus (Iceberg, Pegasus) i David Palau (conegut músic de sessió que ha col•laborat amb infinitat d’intèrprets) i grava dos temes nous “Corazón de hielo. Eres la luz” i “Androide”, un avançament del seu nou disc en solitari: BOOMERANG.

 

Amb aquest projecte i a la vista del resultat obtingut, reneixen les il•lusions per Pere Gené que viu una nova llibertat musical, desconeguda per ell i que l’impulsa a seguir descobrint nous espais musicals on desenvolupar la seva creativitat.